Kommentar

Såg att vi fått en kommentar, eller mer eller mindre en till Jennie kanske men det verkar som någon har missuppfattat hela Projekt 168h lite? :P

Projekt 168h är något jag och Jennie kom på själva och det är till för att VI inte ska glömma bort att uppdatera bloggen eftersom vi båda har olika vardags bloggar, Felicias , Jennies

Och alltså ger vi inte andra fotouppdrag eftersom detta var något vi kom på hela Projekt 168h grejen liksom ;)

Så då vet ni varför i så fall ^^

Projekt 168h

Projekt 168h är något som jag (Jennie) Och Felicia tillsammans kommit på, Felicia var den som kom på det här först och sedan har vi fram till resten tillsammans. (:

Det går ut på att vi ska ge varandra olika fotouppdrag för att vi inte ska glömma bort att fota, Felicia började att ge mig ett uppdrag och vad det var för något får ni veta snart! Jag fick sedan 7 dagar (168h) på mig att fixa det. Nu när jag laddar upp det ger jag Felicia ett uppdrag som hon har 168h på sig att lösa!

Mitt uppdrag var: Fota en vit ponny

Jag valde att fota på den regionala ponnydressyren som var på min hemma klubb (Säterbygdens Ridklubb) igår, det var även DM. Dock vann ingen av de ''vita'' ponnysarna, men de fastnade på bild i alla fall. (: Inte för att de är kritvita, men hur lätt är det att hitta en kritvit ponny? (; Valde att fota tre olika ponnysar och valde ut tre bilder på varje. (:






Ponny nummer 1 (: -Även om den mer är grå ..





Ponny nummer 2 (: -Grymt söt!





Ponny nummer 3 (: -Hade huva på sig i första klassen, men inte i andra.

Och Felicias uppdrag blir:

Att fota Debbie i (lime)grön outfit!
-Jag ver att Felicia gillar limegrönt, så nu får vi se hur mycket (lime)gröna saker Debbie får på sig, den som lever får se! Jag kan erkänna att jag var ganska sysslolös igår kväll så därför var jag bara tvungen att göra en bild. (a)


Hej :)

Nu har vi med skaffat blogg :)
Designen håller på att renoveras ^^

Kram
Jennie & Felicia ^^

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0